Jaunumi : ARHĪVS : ARHĪVS - 2011 : 01.-06.2011. :

Otrajā dienā labāko trijniekā Kristīne Egle

No 2. -5. jūnijam Igaunijā, Ruilas jāšanas sporta kompleksā notiek starptautiskas sacensības konkūrā - Baltijas kausa izcīņa. Otrajā turnīra dienā labāko trijniekā iekļuva vienīgi Kristīne Egle ar Roilu maršrutā ar 125 augstiem šķēršļiem jauno jātnieku konkurencē.


Maršrutu sastādītājs Ivo Miķelsons: - Šodien latviešiem īpaši neveicās, bet tik un tā augsta ir mūsu Kristīnes Egles izcīnītā trešā vieta ar zirgu Roils.

Portāla Elittesport vadītāja Kate Ansone par atmosfēru Igaunijā: - Latviešu sportisti un viņu zirgi ir apmierināti ar notiekošo. Šeit ir karsts, spīd saule, bet zirgi no karstuma nav noguruši. Lietus nav bijis. Atmosfēra draudzīga un forša. Latvieši cits par citu tur īkšķus. Ceturtdien gan bijām īpaši satraukti, jo neklātienē jutām līdzi Valsts prezidenta vēlēšanām. Ja mēs būtu Latvijā, ietu kopā ar tautu... Šodien prieks par Laumas Birznieces godalgoto sesto vietu ātruma maršrutā ar zirgu Calistro. Ruilas sacensību vietā šogad veikti ievērojami uzlabojumi – pieejams ātrs interneta pieslēgums žurnālistiem, bet tiesnešiem iekārtota jauna mājiņa darbam.

Sacensībās piedalās sportisti no Lietuvas, Latvijas, Igaunijas, Somijas, Krievijas un Baltkrievijas.

Startē sekojoši Latvijas sportisti: Aleksandrs Šakurovs, Ģirts Bricis, Guntars Siliņš, Kristīne Egle, Lauma Birzniece, Līga Pētersone, Linda Viša, Maira Leja, Santa Šteinberga un Sergejs Šakurovs.

Baltijas kausa izcīņas 2011. gada 1. posms

Maršruts jaunzirgiem (šķēršļu augstums 120/125 cm, piedalās 6/7 g. v. zirgi, 31 dalībnieks)

16. v. – Ģirts Bricis ar Esmeraldu

20. v. – Maira Leja ar Anytime Picobello Z

22. v. – Aleksandrs Šakurovs ar Art

Maršruts junioriem (115 cm, 23 dalībnieki)

12. v. – Linda Viša ar Aronu

Maršruts jaunajiem jātniekiem (125 cm, 16 dalībnieki)

3. v. - Kristīne Egle ar Roilu

8. v. – Krīstīne Egle ar Concorde

11. v. – Santa Šteinberga ar Ginesu

Ātruma maršruts (130 cm, 23 dalībnieki)

6. v. – Lauma Birzniece ar Calistro

13. v. - Ģirts Bricis ar Artus

23. v. - Ģirts Bricis ar Chandra H



Sagatavoja LJF Preses dienests

 

  
  
  
Sīkdatnes (cookies) mums sniedz iespēju uzlabot jūsu ka lietotāja ērtibas. Turpinot izmantot mūsu vietni, jūs piekrītat sīkdatnu izmantošanai. LASĪT VAIRAKX