Jaunumi : ARHĪVS : ARHĪVS - 2011 : 01.-06.2011. :

 

Konkūra zirgs Marmors kļuvis par „Equistro” seju

Francijā ražotās zirgu produktu līnijas „Equistro” izplatītājs Latvijā uzņēmums SIA „Vet Line” kļuvis par Anda Vārnas konkūra zirga Marmora atbalstītāju. SIA „Vet Line” „Equistro” produkciju Latvijā izplata jau trīs gadus un šo gadu laikā, izvērtējot Latvijas sporta zirgus un to sniegumu, par atbilstošāko „Equistro” vārda nesēju izvēlējies tieši Marmoru.

“Zirgi ir mana vājība, taču Marmors acīmredzami ir ļoti īpašs zirgs, jo uzreiz piesaistīja manu uzmanību ar savu vizuālo līdzību Equistro logotipā attēlotajam zirgam. Marmors nešaubīgi ir īsts „Equistro” zirgs, jo tā vizuālais tēls un lieliskais sniegums ne mirkli neļauj šaubīties, ka tas ir cienīgs nest “Equistro” vārdu. Marmors emocionālā ziņā spēj dot ļoti daudz, tāpēc arī mums ir jādod viņam vislabākais un kvalitatīvākais, ko vien varam. „Equistro” papildbarības un kopšanas līdzekļi Latvijā un arī citur pasaulē atzīti kā augstvērtīgi produkti zirgu labklājībai. „Equistro” apmierina katra zirga specifiskās vajadzības un plašais produktu klāsts stiprina katram zirgam piemītošo potenciālu,” saka Iveta Kezika SIA ”Vet Line” valdes priekšsēdētāja.

„Marmors ir ļoti īpašs zirgs gan rakstura, gan savu darba spēju ziņā, tāpēc arī mēs cenšamies viņu lutināt. „Equistro” atbalsts mums abiem ar Marmoru ir gan atzinība, gan liels gods, tāpēc paldies par mums izrādīto uzticību! ” saka Marmora jātnieks Andis Vārna.

Marmors turpmāk no „Equistro” saņems visas nepieciešamās papildbarības un gēlus, kas paredzētas sacīkšu zirgiem snieguma uzlabošanai, kā arī citus nepieciešamos produktus tā veselībai un labklājībai.

 

  
  
  
Sīkdatnes (cookies) mums sniedz iespēju uzlabot jūsu ka lietotāja ērtibas. Turpinot izmantot mūsu vietni, jūs piekrītat sīkdatnu izmantošanai. LASĪT VAIRAKX