Rakstu ARHĪVS : 2015 :

CAI 2*, Boguslavice, Polija, 22.-24.05.2015

 

CAI 2*, Boguslavice, Polija, 22.-24.05.2015

No 22.-24. maijam Boguslavicē notika CAI 2* sacensības, kurās zirgu vienjūgu klasē piedalījās Andis Pavlovskis ar zirgu Zarien N un Anda Pavlovska ar Kristāls B.

Pēc pirmās sacensību dienas – manēžas braukšanas- deviņu dalībnieku konkurencē Andis ieņēma septīto, un Anda – ceturto vietu. Nākamajā dienā dalībnieki veica konusu maršrutu, nevis maratonu, kā tas bija ierasts. Konusu braukšanas sacensībās diviem no dalībniekiem, to skaitā arī Andim Pavlovskim, par maršruta sajaukšanu tiesneši piemēroja izslēgšanu. Anda Pavlovska maršrutu veica ar 13 soda punktiem, ieņemot trešo vietu un saglabājot to arī abu dienu sacensību kopvērtējumā.

Trešajā dienā notika sešu šķēršļu maratona sacensības, kurās uz starta izgāja astoņas komandas. Andis no starta maratonā atteicās.

Veiksmīgi veiktais maratons, ierindojoties trešajā vietā, Andai Pavlovskai kopvērtējumā ļāva pacelties uz otro pozīciju, un sacensības beigt iegūstot nepieciešamo kvalifikācijas ieskaites rezultātu.

Zirgu vienjūgu klasē startēja arī divi braucēji no Igaunijas: nacionālo sacensību organizators un braucējs Urmas Saks ar Kelli Ex Kriss, kopvērtējumā ieņemot septīto vietu, un Ulars Raudseps ar zirgu Friidom, kuram uzvara maratona sacīkstēs ļāva kāpt uz pjedestāla trešā pakāpiena.

Poniju vienjūgu klasē Igauniju pārstāvēja Rīna Roa ar poniju Grelli, un piecu dalībnieku konkurencē ieņemot trešo vietu.

Septiņus gadus veco jaunzirgu klasē startēja Latvijas šķirnes zirgs Indekss ( braucējs Urmas Saks), kas trīs zirgu konkurencē ieguva trešo vietu ( 2.13 punktus). Kvalifikācijai Jaunzirgu čempionātam, kas notiks šī gada septembrī Ungārijā, bija nepieciešams iegūt vismaz septiņus punktus.

Sportistiem, kuri starptautiskajās braukšanas sporta sacensībās uzsākuši startēt pēc 2013.gada sezonas, atbilstoši Starptautiskās Jāšanas sporta federācijas noteikumiem, nepieciešams veikt kvalifikāciju pēc zvaigžņu sistēmas. Jaunizveidotā sistēma paredz šādu shēmu: divas vienas un divas divu zvaigžņu sacensības, kas veiktas veiksmīgi, ļauj sportistam turpmāk startēt visa līmeņa starptautiskajās braukšanas sporta sacensībās jebkurā no zirgu vai poniju klasēm.

Visi rezultāti: http://www.hippoevent.at/news-2/82-mai-2015/567-cai-boguslawice-2015-pol#startlisten-starting-orders

 

 

  
  
  
Sīkdatnes (cookies) mums sniedz iespēju uzlabot jūsu ka lietotāja ērtibas. Turpinot izmantot mūsu vietni, jūs piekrītat sīkdatnu izmantošanai. LASĪT VAIRAKX