Nolikumi : ARHĪVS : 2016 : 09-12.2016 :

17.09.2016. LSFP un LPF aicina piedalīties II Nakts Peldējumā - Ķīpsala, Rīga

 416934/Aicina uz II Nakts Peldejumu.pdf (317.82 KB)

 

Preses relīze

23.08.2016

Aicina piedalīties II Nakts Peldējumā

Šī gada 17. septembrī, Eiropas Sporta nedēļas ietvaros, RTU Ķīpsalas peldbaseinā jau otro gadu pēc kārtas norisināsies aktīvu un veselīgu dzīvesveidu veicinošs pasākums “II Nakts Peldējums”, kurā tiek aicināts piedalīties ikviens peldēšanas entuziasts un aktīvā dzīvesveida piekritējs.

 

Nakts Peldējuma galvenais vadmotīvs ir popularizēt peldēšanu kā veselīgu un jautru fizisko nodarbi, kas ir piemērota ikvienam – neatkarīgi no vecuma, dzimuma un fiziskās sagatavotības.

Līdzīgi kā pērn, arī šogad Nakts Peldējuma laikā Ķīpsalas peldbaseins pārtaps par sportiskas ballītes mājvietu, kur jautras mūzikas un naktsklubu gaismu pavadībā apmeklētājiem būs iespēja veikt vienu no stafetes peldējuma etapiem un sniegt savu artavu jauna garākās stafetes peldējuma rekorda sasniegšanā. Sasniedzot finišu, katrs stafetes posma dalībnieks saņems diplomu ar savu distancē pavadīto laiku, kā arī sportiskas dāvanas no sporta un fitnesa kluba MyFitness, RTU Ķīpsalas peldbaseina un citiem atbalstītājiem.

Vienlaikus pasākuma ietvaros apmeklētājiem būs iespēja iegūt plašāku informāciju par peldētapmācības iespējām Rīgā, kā arī uzzināt jaunus faktus par peldēšanas aktivitāšu nozīmi grūtniecības periodā un zīdaiņu peldināšanu.

Reģistrācija Nakts Peldējumam ir iespējama pasākuma mājaslapā - www.naktspeldejums.lv, kur interesentam jāizvēlas distance un vēlamais starta laiks. Ātrums un meistarība nav svarīga - piedalīties var ikviens. Esi kustīgs. Esi aktīvs.

Pirmais Nakts Peldējums norisinājās 2015. gadā un tajā pulcējās 500 dalībnieku, kas divu stundu laikā nopeldēja 33 150m garu distanci. Šogad sacensību organizatori plāno sasniegt jaunu rekordu.

Pasākums tiek rīkots ar Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta, Latvijas Sporta federāciju padomes un RTU Ķīpsalas peldbaseina atbalstu.

Plašāka informācija:

www.naktspeldejums.lv

www.facebook.com/naktspeldejums  

www.twitter.com/naktspeldejums  

Tālr: 22840906

 

 

  
  
  
Sīkdatnes (cookies) mums sniedz iespēju uzlabot jūsu ka lietotāja ērtibas. Turpinot izmantot mūsu vietni, jūs piekrītat sīkdatnu izmantošanai. LASĪT VAIRAKX