Kursi un semināri : ARHĪVS : 2017 :

6.04.2017. “Dinamiskā anatomija treniņu procesā” - LSPA, Rīga

 

Uzaicinām Jūs uz teorētiski praktisku meistarklasi 

“Dinamiskā anatomija treniņu procesā”

 

Meistarklase notiks 2017.gada 6.aprīlī (LSPA, Brīvības, 333, Rīgā) un to vadīs praktizējošs fizioterapeits, fiziskās sagatavotības treneris, sporta zinātnes maģistrs -  Normunds Vārpa.

 

Sportā bieži lietojam terminu “pareizs/nepareizs kustību stereotips”, “palielināts/ samazināts muskuļu tonuss”, “starpmuskuļu koordinācija” un citus. Bet ko šie termini nozīmē no kustību organizācijas jeb neiromuskulārās regulācijas viedokļa?

 

Meistarklases teorētiskajā daļā tiks sniegtas atbildes uz jautājumiem - kāpēc “praktiski veseliem” sportistiem veidojas hroniski locītavu iekaisumi, kādi būtu profilaktiskie pasākumi, lai sportistu attālinātu no iespējamās traumas. Savukārt, praktiskajā daļā tiks demonstrēti vingrinājumi, kuri ir balstīti uz zinātniskiem pētījumiem un kustību organizācijas pamatprincipiem, kā arī tiks sniegta šo vingrinājumu muskuļu grupu un darbības režīmu analīze.

 

Norises laiks un vieta:  2017.gada 6.aprīlis, LSPA, Brīvības 333, Rīga, no plkst.10.00 – 16.00.

 

Forma: teorētiska un praktiska meistarklase

 

Nepieciešamais inventārs: sporta tērps un vingrošanas paklājiņš

 

Pieteikšanās meistarklasei: līdz 2017.gada 3.aprīlim, reģistrējoties šajā saitē: http://treneruizglitiba.lv/SAKUMS/id/66

 

Dalības maksa: 35 euro

 

Dalībnieki saņems apliecību par sporta speciālistu profesionālās pilnveides izglītības programmas apguvi 8 stundu apmērā, derīgu sporta speciālistu resertifikācijai.

 

Latvijas Treneru tālākizglītības centrs

www.treneruizglitiba.lv

67556734

 

  
  
  
Sīkdatnes (cookies) mums sniedz iespēju uzlabot jūsu ka lietotāja ērtibas. Turpinot izmantot mūsu vietni, jūs piekrītat sīkdatnu izmantošanai. LASĪT VAIRAKX