Kursi un semināri : ARHĪVS : 2019 :

14.03.2019. seminārs RADOŠUMS SPORTA TRENIŅĀ - LSPA, Rīga

 

2019.gada 14.martā uzaicinām Jūs piedalīties teorētiski praktiskā seminārā 

"RADOŠUMS SPORTA TRENIŅĀ",

kurš notiks no plkst.10.00 - 15.30 Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmijā (Brīvības gatvē 333, Rīgā).
Semināru vadīs Inta Bula - Biteniece - pedagoģijas zinātņu doktore, monogrāfijas "Sporta pedagoģija vakar, šodien, rīt" līdzautore.

Semināra mērķauditorija - individuālo sporta veidu un sporta spēļu bērnu un jauniešu treneri.
21.gadsimta informācijas pārbagātība, interneta tehnoloģiju ātrums un iespējas, ir viens no būtiskākajiem faktoriem, kas ietekmē bērnu un jauniešu motivāciju nodarboties ar sportu un sasniegt pēc iespējas augstākas virsotnes. Tas nozīmē arī to, ka trenerim ir jābūt soli priekšā modernajām tehnoloģijām un jābūt izcili radošam, lai noturētu bērnu un jauniešu interesi. Kā parāda pētījumi - ļoti būtiski atšķiras Z un & paaudzes (bērni un jaunieši), Y paaudzes (vecāki) un X paaudzes (treneri) vērtības, tikumi, trenēšanas paradumi. Tāpēc kvalitatīva treniņu procesa nodrošināšanai ir nepieciešams radošums un klasisko paņēmienu pielietošanas improvizācija atbilstoši bērnu un jauniešu vēlmēm, interesēm un vecumposma īpatnībām.

Teorētiskajā daļā tiks skaidrota un veidota padziļināta izpratne par fizioloģijas - sporta treniņu teorijas - psiholoģijas un filozofijas teoriju mijsakarībām radoša treniņu procesa veidošanā. Savukārt praktiskajā daļā tiks demonstrēti praktiski un radoši vingrinājumi un kustību rotaļas jēgpilna treniņu procesa realizācijai un fizisko spēju sekmēšanai.
Pieteikšanās semināram līdz 11. martam šīs saites pieteikuma formā: http://treneruizglitiba.lv/SAKUMS/id/124
Dalības maksa: 35 euro (vietu skaits ierobežots).

Dalībnieki saņems apliecību par sporta speciālista profesionālās pilnveides izglītības programmas apguvi 8 stundu apmērā, derīgu sporta speciālistu resertifikācijai.


Semināru organizē:

Latvijas Treneru tālākizglītības centrs

Tālrunis: 67556734

Mobilais tālrunis: 27008729

E-pasts: birojs@treneruizglitiba.lv

 

  
  
  
Sīkdatnes (cookies) mums sniedz iespēju uzlabot jūsu ka lietotāja ērtibas. Turpinot izmantot mūsu vietni, jūs piekrītat sīkdatnu izmantošanai. LASĪT VAIRAKX