Nolikumi : ARHĪVS : 2019 : 05-08.2019 :

16.06.2019. Treniņsacensības – seminārs konkūrā - MEISTARKLASE AR EINĀRU CĒSNIEKU - Tukuma JSK, “Pakaviņi”, Smārdes pag., Engures nov.

 419700/Meistarklase..doc (37.50 KB) 

Pieteikumi jāiesniedz līdz 15.06. , plkst. 15.00, e – pasts – pakavini@inbox.lv.

 



Treniņsacensības – seminārs konkūrā

MEISTARKLASE AR EINĀRU CĒSNIEKU



PASĀKUMA NOLIKUMS





Laiks un vieta

2019. gada 16. jūnijs, plkst. 10.00. Norises vieta – Tukuma JSK, Engures nov., Smārdes pag., “Pakaviņos” (Rīgas ielas galā, braucot no Tukuma uz Milzkalni). GPS 56,972671; 23,188970

Laukuma segums:– smilts, 45x75 m, iesildes laukums – smilts, 45x35 m.

Pasākuma programma:

Vispārīgā pasākuma norise – treniņsacensību formā, atbilstoši spēkā esošiem konkūra sacensību noteikumiem. Pēc divkārtējas „atteikšanās” dalībnieks netiek izslēgts – tam tiek dota iespēja pabeigt maršrutu, paliekot bez ieskaites. Kritiena gadījumā dalībnieks tiek izslēgts.

Pirms katra maršruta semināra vadītājs kopā ar jātniekiem izstaigā maršrutu un izskaidro tā sarežģītības pakāpi un nianses, kas būtu jāņem vērā veicot maršrutu kā arī atbildēs uz interesentu jautājumiem.

Pēc katra dalībnieka finiša, semināra vadītājs Einārs Cēsnieks sniegs komentāru par maršrutā pieļautajām kļūdām un jautājumiem, kuriem jātniekam vērst uzmanību turpmākajā darbā. Sacensību dalībniekiem pēc individuāla lūguma būs iespēja saņemt videoierakstu ar savu startu.

Maršruts Nr.1

Šķēršļu augstums:- 80 cm. Ideālais laiks.

Par „Ideālo laiku” tiek uzskatīta laika norma, pie kustības ātruma 350 m/min. Par „Ideālā laika” nesasniegšanu vai pārsniegšanu soda punkti netiek piešķirti. Pārējās kļūdas pēc tabulas „A”. Labāko rezultātu iegūst jātnieks, kurš ar vismazāko laika starpību, nepārsniedzot laika normu, veic maršrutu bez soda punktiem. Jātnieki, kas pārsnieguši laika normu, ieņem tālākās vietas, atbilstoši soda punktiem un laika starpībai.

Maršruts Nr.2

Šķēršļu augstums:- 100 cm. Akumulācijas maršruts. (269.2.)

Maršruts Nr.3

Šķēršļu augstums:- līdz 110 cm. Akumulācijas maršruts ar džokeri (līdz 115 cm) uz laiku, bez pārlekšanas (Art.269.5.)



Apbalvošana


Maršrutos Nr.1,2,3 - apbalvo 1.-3.vietas ieguvējus ar rozetēm, balvām.


Starta nauda


Visos maršrutos starta nauda – 20,- EUR . Starta nauda jāsamaksā ne vēlāk kā 15 min. pirms starta, pēc šī termiņa starta naudas un izmaiņas starta kārtībā netiks pieņemtas.


Rīcības komiteja


Sacensības organizē „Tukuma jātnieku sporta klubs”, tiesnesis Jānis Ramiņš (Nacionālā kategorija), maršrutu sastādītājs un semināra vadītājs Einārs Cēsnieks (Nacionālā kategorija).


Pieteikumi


Dalībnieku skaits ierobežots!


Iepriekšējā pieteikšanās obligāta. Pieteikumi jāiesniedz līdz 15.06. , plkst. 15.00, e – pasts – pakavini@inbox.lv.


Informācija 292 12 644


Katrs dalībnieks uzņemas personīgu atbildību par negadījumiem sacensību laikā. Bērniem līdz 16.g.v. obligāti jālieto aizsargvestes!

Dalībniekiem jāievēro LJF un PVD noteiktās veterinārās prasības un sacensību rīkotāju norādījumi attiecībā uz iekšējo kārtību un autotransporta novietošanu.


 

 

  
  
  
Sīkdatnes (cookies) mums sniedz iespēju uzlabot jūsu ka lietotāja ērtibas. Turpinot izmantot mūsu vietni, jūs piekrītat sīkdatnu izmantošanai. LASĪT VAIRAKX