Kursi un semināri : ARHĪVS : 2019 :

26.09.2019. Seminārs „BĒRNU UN JAUNIEŠU VISPUSĪGĀ FIZISKĀ SAGATAVOTĪBA” - LSPA, Rīga

 

Uzaicinām Jūs piedalīties teorētiski praktiskā seminārā

"BĒRNU UN JAUNIEŠU VISPUSĪGĀ FIZISKĀ SAGATAVOTĪBA"


Seminārs notiks 2019.GADA 26.SEPTEMBRĪ plkst.10.00, LSPA (Brīvības 333, Rīga), 216.auditorijā.

Semināru “Bērnu un jauniešu vispusīgā fiziskā sagatavotība” vadīs ZANE ŠMITE (starptautiska sporta fizioloģijas pētniece) un STAŅISLAVS OLIJARS (B kategorijas treneris futbolā un vieglatlētikā ar 17 gadu augstu sasniegumu sportista pieredzi).

Zane Šmite vadīs teorētisko nodarbību “IZTURĪBAS UN SPĒKA SLODŽU NOZĪME BĒRNU UN JAUNIEŠU VISPUSĪGĀS FIZISKĀS SAGATAVOTĪBAS ATTĪSTĪŠANĀ”. Nodarbības laikā tiks apskatīts bērnu un jauniešu treniņu procesa fizioloģiskais pamatojums un nozīme atšķirīgos vecumposmos. Paralēli tiks analizēta dažādu
fiziskas slodzes veidu ietekme uz bērnu un jauniešu aerobām un neiromuskulārām (spēka, jaudas, ātruma) darbaspējām, kā arī tiks analizēta motoro prasmju attīstīšanas nozīme, lai samazinātu traumu risku.

Savukārt Staņislavs Olijars vadīs teorētiski praktisko nodarbību “PIMSSEZONAS SAGATAVOŠANAS VISPUSĪGĀS FIZISKĀS SAGATAVOTĪBAS ATTĪSTĪŠANĀ”, kurā tiks analizēta bērnu un jauniešu vispusīgās fiziskās sagatavotības nepieciešamība kā arī tās specifika pirmssezonas sagatavošanas posmā.

Reģistrēties semināram iespējams šajā saitē:
https://treneruizglitiba.lv/SAKUMS/id/138

Dalības maksa: 35 euro

Dalībnieki saņems apliecību par sporta speciālistu profesionālās pilnveides izglītības programmas apguvi 8 stundu apmērā, derīgu sporta speciālistu resertifikācijai.

Uz tikšanos!

Latvijas Treneru tālākizglītības centrs

 

 

  
  
  
Sīkdatnes (cookies) mums sniedz iespēju uzlabot jūsu ka lietotāja ērtibas. Turpinot izmantot mūsu vietni, jūs piekrītat sīkdatnu izmantošanai. LASĪT VAIRAKX