Rakstu ARHĪVS : 2019 :

Kristīne Egle rezultatīva Polijā

Kristīne Egle rezultatīva Polijā

 

Latvijas konkūriste Kristīne Egle aizvadījusi divas rezultatīvas sacensību nedēļas nogales Polijā, startējot CSI1* Michalowice ar zirgiem Kendija, Cincinatti Z un Casquetta. 

“Kopumā esmu apmierināta ar visiem rezultātiem, jo konkurence šajās sacensībās tiešām bija spēcīga - katrā maršrutā ap 60 dalībniekiem. Ar katru gadu sacensību kvalitāte tikai aug, maršruti bija tehniski, atbilstoši augstumiem,” saka sportiste Kristīne Egle. 

Pirmajā sacensību nedēļā Egle ar Casquetta ieguva 2.vietu ātruma maršrutā ar šķēršļu augstumu 130 cm, sportistei vēl viena 2.vieta ar Cincinatti Z ātruma maršrutā ar šķēršļu augstumu 120 cm.

“Vislielākais gandarījums man pašai par 8.vietu 1* Grand Prix maršrutā ar Casquetta, protams, arī par uzvaru ar Cincinatti Z un pārējām godalgotajām vietām,” saka sportiste. 

Otro nedēļu Polijā Kristīne Egle sāka ar uzvaru 120 cm augstā divu fāžu matšrutā ar Cincinatti Z, apsteidzot 65 konkurentus šajā maršrutā. 

“Esmu priecīga, ka arī šogad izdevās aizbraukt uz šīm sacensībām, jo biju tur arī pagājušajā gadā un biju ļoti apmierināta. Sacensības notiek ļoti skaistā vietā, viss noorganizēts tā, lai būtu labi gan zirgiem, gan jātniekiem, tas notiekti ir arī viens no iemesliem, kāpēc sacensībās startē tik liels jātnieku skaits no 13 valstīm. Laika apstākļi mūs lutināja divu nedēļu garumā, bieži nevar izbaudīt +23 grādus oktobrī,” saka sportiste. 

 

Ilze Jansone

 

 

 

  
  
  
Sīkdatnes (cookies) mums sniedz iespēju uzlabot jūsu ka lietotāja ērtibas. Turpinot izmantot mūsu vietni, jūs piekrītat sīkdatnu izmantošanai. LASĪT VAIRAKX