Kursi un semināri : ARHĪVS : 2021 :

6-8.08.2021. Honza Blaha seminārs - „Eridana”, Dzelmes

 Honza_2021.docx (14.15 KB)

Dalībnieku saraksts >>>

Pēc ilgāka pārtraukuma atkal sagaidām čehu treneri Honza Blaha Latvijā.

Šoreiz seminārs norisināsies stallī „Eridana”, Dzelmēs, 6.-8. augustā. Treniņu sesijas notiks katru dienu no 9:00 līdz 18:00 ar pusdienu pauzi. Semināra darba valoda – angļu. Cena skatītājiem palikusi nemainīga – EUR 50, neatkarīgi no apmeklējamo dienu skaita. Par dalību seminārā treneriem tiks piešķirti kredītpunkti resertifikācijai. Pieteikšanās – 26045767 (Anitra).

Dalībnieki sadalīti 3 grupās, ar dalībniekiem tiks strādāts grupās pa 4 zirgiem. Katrai grupai ir divas nodarbības dienā (2 x 1 h). Teorija par viņa sistēmu “No Pavadām Brīvs Sakopojums” (Line Free Collection) tiek pasniegta pirmās dienas rītā, kā arī paralēli praktiskajām nodarbībām, kur atbilstoši katra cilvēka un zirga sagatavotības pakāpei Honza pielāgo uzdevumus, kas ļauj nokļūt līdz vēlamajam mērķim.

Pat tad, ja jūsu mērķis šobrīd nav sakopojums bez pavadām, vai pastaigas jūrmalā ar zirgu brīvībā, kurš ne mirki neapsver došanos prom, Honza savā stāstījumā aptver gan patiesu sapratni par zirga domāšanas veidu, gan skaidrojumu par biomehāniku. Kā apvienot laipnību un “robežas”? Kā padarīt “piaffi” par ko labāku, nekā mīcīšanos uz priekškājām ar iekritušu muguru? Ko man darīt ar jaunu zirgu, kad informācijas ir tik daudz un tā dažkārt ir tik pretrunīga? Kā novērtēt rezultātu - kas ir labi? Ko darīt, ja mans zirgs bēg prom, sastopoties ar augstas enerģijas prasību? Šie, un vēl daudzi citi, ir jautājumi, uz kuriem Honza ir palīdzējis rast atbildes, un kas ir pats svarīgākais - sekojot dalībnieku tālākajai attīstībai - redzams, ka tas patiešām ir izdevies!

 

  
  
  
Sīkdatnes (cookies) mums sniedz iespēju uzlabot jūsu ka lietotāja ērtibas. Turpinot izmantot mūsu vietni, jūs piekrītat sīkdatnu izmantošanai. LASĪT VAIRAKX